Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Home Sweet Home aangekondigd voor Nintendo Switch

Een nieuwe horror-game aangekondigd voor de Switch.

Een nieuwe horror-game aangekondigd voor de Switch.

Yggdrazil Group heeft aangekondigd dat ze werken aan een Switch-versie van het horrorspel Home Sweet Home, dit doen ze samen met Mastiff. Home Sweet Home is een first-person horror en avonturenspel, dat gebaseerd is op Thaise mythes en geloven.

Het verhaal gaat over Tim, wiens leven drastisch is veranderd sinds de mysterieuze verdwijning van zijn vrouw. Op en nacht wordt hij wakker in op een onbekende plek, in plaats van in zijn eigen huis. Terwijl hij probeert te ontsnappen van deze plek, wordt hij opgejaagd door een haatdragende, vrouwelijke geest. Gaat hij dit overleven? Is deze plaats eigenlijk zijn huis? Heeft dit alles te maken met de verdwijning van zijn vrouw? Er is een duister geheim verborgen in het huis en het zal niet langer de gelukkige plek zijn, die het voorheen was.

Het spel bevat Thaise horror en mythes, uitdagende gameplay, alsook een diversiteit aan gameplay, zo zullen er ook puzzels-en onderzoekgedeelten zijn in de game.

Is dit iets voor jou? Kijk hieronder alvast even naar de trailer!