Phantasy Star is derde SEGA Ages spel

SEGA gaat in samenwerking met M2 verschillende klassiekers uitbrengen. Phantasy Star zal het derde spel zijn wat deze Ages behandeling gaat krijgen. 

Eerder dit jaar maakte M2 en SEGA bekend dat ze SEGA Ages lijn ook naar de Switch zouden gaan brengen. Deze serie waarin verschillende SEGA klassiekers nieuw leven in wordt geblazen verscheen eerder al op de PlayStation 2 en PlayStation 3. De spellen die op de Switch uitkomen zullen iets verschillen van deze eerder verschenen SEGA Ages spellen.

De eerste twee spellen (Sonic the Hedgehog & Thunder Froce IV) zullen nog deze maand verschijnen in de Nintendo eShop. Vandaag is bekend gemaakt wat het derde spel in deze serie wordt. Deze eer is weggelegd voor Phantasy Star. Dit spel moet in september verschijnen voor een prijs van 925 Japanse Yen (ongeveer €7.50)

Naast het oorspronkelijke spel zal deze eShop titel ook een soort jukebox bevatten waarin je verschillende nummers uit dit spel kan beluisteren zonder dat je het spel zelf hoeft te spelen. Bekijk hieronder vast enkele screenshots van het spel én deze zojuist genoemde jukebox.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie