Nintendo kondigt nieuwe modus aan voor Super Mario Party

Samen in een bootje varen. 

Vandaag is er een nieuwe spelmodus aangekondigd voor Super Mario Party, genaamd: River Survival. In deze nieuwe coöperatieve spelmodus stap je samen in een bootje en moet je proberen om binnen de tijd de finishlijn te halen. Wanneer er door een rode ballon wordt gevaren kan er een minigame gespeeld worden, op deze manier is er een mogelijkheid om extra tijd te krijgen. Tussen de minigames door peddel je samen over de rivier en probeer je de Cheep Cheeps te ontwijken. De eerste beelden kun je bekijken in onderstaande video’s.

Super Mario Party verschijnt op 5 oktober voor de Nintendo Switch.

 

 

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

6 gedachten over “Nintendo kondigt nieuwe modus aan voor Super Mario Party

Geef een reactie