Nieuwe off-screen beelden Super Mario Party

Iets met balanceren en tonnen. 

Gamescom is in volle gang en dat betekent dat er de laatste dagen veel nieuwe beelden opduiken van aankomende Nintendo Switch-games. Ook Super Mario Party is speelbaar en GameXplain plaatste de beelden hiervan op YouTube. De titel moet op 5 oktober dit jaar in de winkels komen te liggen. Het is inmiddels al het elfde deel in de serie en bevat voor het eerst online speelmogelijkheden. De game laat je met vrienden aan de slag gaan met flink wat nieuwe mini-games. De ultieme party-titel voor tijdens een feestje dus. De beelden kun je hieronder bekijken.

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

Eén gedachte over “Nieuwe off-screen beelden Super Mario Party

Geef een reactie