Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Daemon X Machina krijgt Gamescom trailer

Dit spel werd tijdens de E3 aangekondigd. Tijdens Gamescom 2018 kreeg het spel een extra trailer.

Daemon X Machina werd tijdens de E3 aangekondigd. Tijdens Gamescom 2018 kreeg het spel een extra trailer.

Tot nu toe was Nintendo zelf erg stil tijdens Gamescom 2018. Het nieuws wat de afgelopen dagen op Daily Nintendo verscheen kwam vooral van third party ontwikkelaars. Gisteren liet ook Nintendo zelf iets van zich horen. Zij brachten onderstaande trailer uit.

In bovenstaande trailer krijgen we in een kleine twee minuten iets meer informatie over dit aanstaande spel voor de Nintendo Switch. De bijzonder cell-shaded graphics zijn onveranderd. Ook zit het spel nog steeds voordeel met actie.

Helaas werd ook in deze titel nog geen officiele releasedatum bekend gemaakt. We zullen nog steeds moeten wachten tot ergens in 2019. Zodra we meer weten over dit spel laten we jullie dit zo snel mogelijk weten.