Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Brawlhalla nieuwe free-to-play game

Ubisoft brengt de free-to-play titel Brawlhalla nog dit jaar uit op de Nintendo Switch.

Ubisoft brengt de free-to-play titel Brawlhalla nog dit jaar uit op de Nintendo Switch.

Gisteren maakte Ubisoft bekend dat ze Brawlhalla uit gaan brengen op de Nintendo Switch en Xbox One. Op dit moment vermaken al meer dan 15 miljoen spelers zich met de PC en/of PlayStation versie van dit spel.

In dit free-to-play platform-/vechtspel kan je kiezen uit een van de veertig unieke karakters. Deze karakters hebben een ding gemeen. Ze vervelen zich en hebben zin om te vechten. Een van deze vechters besluit daarom een toernooi op te zetten waarin ze het met elkaar uit kunnen vechten. Dat is het hele idee achter Brawlhalla.

Naast een singleplayer modus zit er ook een co-op multiplayer optie in het spel. Ook aan online spelen is gedacht. Vecht in diverse toernooien uit wie de allersterkste vechter is. Deze toernooien kunnen ook lokaal gespeeld worden waardoor je kan kiezen om enkel met je vrienden te vechten.

Dit spel komt 6 november uit voor de Nintendo Switch. Als je het meteen oppakt en begint met spelen heb je misschien nog kans om mee te doen aan het derde wereldkampioenschap Brawlhalla. Dit zal plaatsvinden van 16 tot en met 18 november.

Geen zin om zo lang te wachten? Bekijk hieronder dan vast een trailer. Ga jij dit spel spelen?