Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Underworld Ascendant aangekondigd voor Switch

Underworld Ascendant zal volgend jaar verschijnen op Nintendo's hybride console.

Gisteren maakte 505Games bekend dat Underworld Ascendant naar de Switch komt. Het spel zal volgend jaar verschijnen voor Nintendo’s hybride console. 

Underworld Ascendant is een Role Playing Game (RPG) die volledig gefundeerd is door fans. Het zal ontwikkeld worden door Other Side Entertainment en wordt uitgegeven door 505Games.

In dit spel kruip je in de rol van ‘The Ascendant’. Je bent opgeroepen door ‘Cabirus’, een mysterieus figuur. Jullie hebben wel een gemeenschappelijk doel. Het stoppen van ‘Typhon’.  Dit wezen is een bedreiging voor de wereld en alleen jij kan hem stoppen. Om hem te verslaan moet je wel zijn zwakheden kennen. Word vrienden met de inwoners van de stad, misschien geven zij je wel wat tips.

Het spel speelt zich af in verschillende kerkers. Het ontdekken van deze kerkers wordt sterk aangemoedigd en beloond. Iedere keuze die de speler maakt zal invloed hebben op het verdere verloop van het spel. Denk dus goed na voor je iets doet! Door verschillende wapens, vaardigheden en uitrusting kan je vele speelstijlen kiezen met ieder hun eigen voor- en nadelen.

Hoewel er nog een jaar gewacht zal moeten worden op dit spel is er wel al een trailer vrijgegeven. Bekijk de eerste trailer van Underworld Ascendant hieronder.