Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Hollow Knight krijgt fysieke release

Twee maanden geleden verscheen dit spel in de Nintendo eShop. In de lente van 2019 komt er ook een fysieke release!

Twee maanden geleden verscheen Hollow Knight in de Nintendo eShop. In de lente van 2019 komt er ook een fysieke release!

Toen Hollow Knight in juni in de Nintendo eShop kwam werd het meteen een hit. Spelers vonden het spel ideaal voor de handheld/console hybride van Nintendo. Dit succes is niet onopgemerkt gebleven bij ontwikkelaar Team Cherry.

In samenwerking met distributeur Skybound Games zullen ze er nu voor gaan zorgen dat dit spel ook fysiek naar de Switch komt. Hoewel veel mensen dit spel al digitaal gekocht zullen hebben zullen er ook genoeg mensen zijn die bewust gewacht hebben op deze fysieke release. Ook zijn er altijd een paar fans die het spel graag een tweede keer aanschaffen nadat het spel fysiek uitkomt.

Heb jij Hollow Knight al gespeeld of ben jij iemand die bewust gewacht heeft op de fysieke versie? Laat het ons weten in de reacties.