Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gamescom trailer voor Monster Boy and the cursed kingdom

Eerder vandaag kon je al lezen dat de releasedatum van Monsterboy bekend is gemaakt.

Eerder vandaag kon je al lezen dat de releasedatum van Monster Boy bekend is gemaakt.

Monster Boy and the Cursed Kingdom zal de beste elementen bevatten uit de klassieker ‘Wonder Boy in Monster Land’. Een spel dat in 1991 het levenslicht zag. Deze klassieke elementen zijn wel flink opgepoetst voor frisse en hedendaagse gameplay. Er zullen handgetekende graphics in het spel zitten en ook de muziek beloofd prachtig te worden.

Naast de releasedatum die bekend is gemaakt is er vandaag ook een speciale Gamescom-trailer onthuld, Gamescom is vandaag begonnen en duurt nog tot en met aanstaande zaterdag, zoals gebruikelijk vind de gamebeurs plaats in Keulen (Duitsland), uiteraard kun je de beelden hieronder bekijken: