Everspace: Stellar Edition krijgt fysieke release

Eerder dit jaar werd al bekend gemaakt dat Everspace naar de Switch kwam. Gisteren tijdens de Nindies Showcase kwam daar een hoop nieuwe informatie bij. 

Everspace is een eenpersoons schietspel met een enorm hoog tempo. Deze Steller Edition bevat naast het basisspel ook nog de ‘Encounters’ uitbreiding. Het spel wordt geroemd om zijn visuele pracht. Naast deze indrukwekkende visuele aspecten van het spel zal er ook volledige voice acting in het spel zitten.

Deze visuals en voice achting krijgen vorm in een spel met roguelike gameplay. Dit genre staat er om bekend om soms genadeloos te zijn waarbij je meerdere malen dood zal gaan voor je door hebt hoe je verder komt. Zeker in de ‘extreme mode’ die dit spel heeft kan dat voor de nodige frustratie zorgen.

Wanneer het spel precies uitkomt op de hybride console van Nintendo is nog niet bekend gemaakt. Wel zal hij nog dit jaar verschijnen. Wanneer dit spel dan ergens in december uitkomt zal er naast een eShop release ook een fysieke versie in de winkels komen te liggen. Deze fysieke versie krijgt naast het spel ook een artbook en een soundtrack van het spel. Of het ook om een gelimiteerde oplage gaat is nog niet bekend.

Bezoekers van Gamescom (Duitsland) hebben geluk, zij kunnen vandaag al aan de slag met het spel. Is dit een titel die op jouw verlanglijstje staat? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie