Wordt een releasedatum voor Morphies Law onthuld?

Subtiele hints doen vermoeden dat Morphies Law snel gaat komen.

De unieke shootergame Morphies Law zou eind vorig jaar naar de Switch komen, maar werd uitgesteld voor een onbekende periode. Echter, langzaam verschijnen subtiele hints die doen vermoeden dat een release eerder dichtbij dan ver weg is.

Morphies Law is een shootergame die zich laat onderscheiden door de grootte van jouw avatar. Tijdens het schietgeweld in een 4-versus-4 zal het lichaamsonderdeel dat jij raakt doen afnemen bij de tegenstander. Daarentegen zal jij de massa krijgen van de tegenstander, dat vervolgens leidt tot hilarische avatars die over het scherm voorbij komen. Denk aan kleine benen en reusachtige hoofden.

Maar voordat het zover is, is het nog afwachten op een releasedatum. Zoals hierboven beschreven staat, zijn subtiele hints gepasseerd die doen denken dat een releasedatum snel onthuld zal worden. Denk aan de onderstaande Switch-icon die door de ontwikkelaars naar buiten is gebracht.

Maar daar bleef het niet bij! De ontwikkelaars maakten eveneens bekend dat wij genoeg energie over moeten houden voor vandaag, waardoor gespeculeerd wordt over een onthulling betreffende een releasedatum. Wat de onthulling gaat zijn, is nog onbekend. Maar je gaat het lezen bij Daily Nintendo.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Geef een reactie