Uitslagen van dertiende Splatfest bekend

In Europa stond het afgelopen weekend weer in het teken van een Splatoon 2 Splatfest. Zoals altijd vochten twee team om de overwinning. Dit keer ging het om de invulling van je vakantie. 

Het ene kamp hield van een lekker avontuurlijke vakantie. Waarin extreme sporten en gave activiteiten de hoofdrol spelen. Zij namen het op tegen het kamp dat meer van de relaxte vakantie was. Deze tweede groep hangt het liefst de hele dag in de hangmat of ligt lekker aan het strand.

Van zaterdagmiddag 16.00 tot zondagmiddag 16.00 konden deze twee teams het tegen elkaar opnemen. Nadat het Splatfest was afgelopen werden alle resultaten verzameld en kwam er een eindscore uit. Wij kunnen jullie nu vertellen wie er gewonnen heeft.

De resultaten van een Splatfest zijn altijd onder te verdelen in drie categorieën. Populariteit, solo-overwinningen en teamoverwinningen. Het was overduidelijk dat de meeste mensen liever niet zo actief zijn op vakantie. Een meerderheid van ruim 65% koos voor ‘Team Relax’. De voorgaande Splatfests wezen uit dat de populaire keuze vaak moeite had met het behalen van overwinningen. Dit keer was dat geen uitzondering. Zowel de solo-overwinningen (50.11%) en de teamoverwinningen (52.13%) gingen naar ‘Team Actief’.

Uiteindelijk neemt ‘Team Actief’ dus de prijzen mee naar huis. Gelukkig geldt het motto ‘meedoen is belangrijker dan winnen’ ook bij Splatoon en kan iedere deelnemer zijn of haar prijs ophalen. Vergeet dit niet te doen voor het volgende Spaltfest van start gaat anders zal je prijs verloren gaan.

Zat jij in het winnende team? Of heb jij alles uit de kast gehaald om ‘Team Relax’ te laten winnen? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een gamende basisschool leraar van 24 jaar. Sinds de GameBoy Color al een fan van Nintendo. Hoewel ik Zelda game fantastisch blijf vinden speel ik tegenwoordig vaker Splatoon!

Geef een reactie