Monster Boy and the Cursed Kingdom krijgt releasedatum

Nog 2.5 maand wachten en Monster Boy and the Cursed Kingdom ligt in de digitale schappen. Dat werd vandaag bekend tijdens de Nindies Showcase. 

De eerste keer dat we hoorde dat dit spel naar de Nintendo Switch kwam was in januari 2017. Het spel zou toen nog datzelfde jaar op Nintendo’s hybride console verschijnen. Die lanceringsdatum is ondertussen dus een jaar opgeschoven maar het spel komt er nu dan toch echt aan!

Monster Boy and the Cursed Kingdom zal de beste elementen bevatten uit de klassieker ‘Wonder Boy in Monster Land’. Een spel dat in 1991 het levenslicht zag. Deze klassieke elementen zijn wel flink opgepoetst voor frisse en hedendaagse gameplay. Er zullen handgetekende graphics in het spel zitten en ook de muziek beloofd prachtig te worden.

Dat een lancering nabij was leek logisch. Afgelopen juni was het spel al speelbaar op de elektronica expositie E3. Ook verscheen daar onderstaande trailer voor Monster Boy. Ga jij dit spel halen of wacht je op een eventuele prijsverlaging? Laat het ons weten in de reacties!

Jop

Een gamende basisschool leraar van 24 jaar. Sinds de GameBoy Color al een fan van Nintendo. Hoewel ik Zelda game fantastisch blijf vinden speel ik tegenwoordig vaker Splatoon!

Geef een reactie