[GERUCHT] Nindies-Direct op komst?

Vanmiddag om 14 uur wordt een Direct gefocused op indie-games verwacht.

Eerder vandaag kon je lezen dat de ontwikkelaar van Morphies Law nieuws naar buiten gaat brengen, maar zij zijn niet alleen. Verschillende ontwikkelaars die een indie-game in de pijplijn hebben zitten voor de Nintendo Switch geven aan dat zij ook een nieuwtje hebben. Hoewel dit al merkwaardig is, delen zij een gemeenschappelijk kenmerk in hun berichtgevingen. De kenmerk heeft betrekking op het tijdstip waarop informatie gedeeld gaat worden, namelijk om 14:00 uur. Hieronder de berichtgeving van Morphies Law’s ontwikkelaar.

Eerder heeft Nintendo ook een Nindies-Direct zonder aankondiging naar buiten gebracht. Met het oog op Gamescom deze week zou dit een logische zet zijn. Mocht dit het geval zijn, dan lees je alle nieuwtjes bij Daily Nintendo.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

14 gedachten over “[GERUCHT] Nindies-Direct op komst?

Geef een reactie