Drie nieuwe indie games verschijnen vandaag in de eShop

Niet één, niet twee maar wel drie nieuwe nindie games zijn vanaf nu te downloaden in de Nintendo eShop!

Nintendo staat sinds de Switch bekend om hun goede samenwerking met indie studio’s. De relatie is zelfs zo goed dat deze soms heet stempel Nindie (Nintendo indie) krijgen. Eens in de zoveel tijd is er dan ook een Nindie Direct. Vandaag was zo’n dag, drie van de aangekondigde spellen zijn meteen beschikbaar om te downloaden.

Morphies Law

Over het eerste spel verscheen eerder vandaag al een eigen nieuwsbericht. Dit spel gooit een klassiek 4 tegen 4 schietspel in een nieuw jasje. Schiet je een tegenstander raak dan zal zijn lichaamsgrootte afnemen. Jij wordt daarentegen steeds groter. Zo vorm je een makkelijker doelwit voor je tegenstanders. Jouw doel is natuurlijk om zo groot mogelijk te worden en je tegenstanders een lesje te leren!

Bad North

In Bad North zal je een eiland moeten beschermen tegen een horde kwaadaardige Vikingen. Dit spel kwam redelijk als een verrassing en kreeg ook een ondersteunende trailer. Bekijk deze hieronder.

Prison Architect

De laatste van de drie games is Prison Archtiect. Zoals de naam al dat vermoeden speelt dit spel zich af in de gevangenis. Bouw muren en koop waakhonden om de gevangenen in het gareel te houden. Ook dit spel kreeg een eigen trailer. Veel meer informatie is niet bekend gemaakt over het spel.

Alle drie de Nindies zijn per direct te downloaden in de Nintendo eShop. Met welke ga jij als eerste aan de slag? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie