Broforce komt 6 september naar de Switch

Hij zat niet in de Nindies Showcase van vandaag maar toch is er een lanceringsdatum van dit spel!

Ontwikkelaar Devolver Digital heeft een drukke zomer gehad op de Nintendo Switch. Eerder al verschenen de spellen Enter the Gungeon, Crossing Souls, Not a Hero en Minit. Volgende week komt daar ook nog het spel ‘The Messenger’ bij. Om deze drukke zomer goed af te sluiten hadden ze bij Devolver Digital nog een spel in petto, namelijk Broforce.

In een door het kwade geplaagde wereld is er maar een denkbare oplossing: Broforce! Deze onderbetaalde maar overkrachtige organisatie lost alles op met bruut geweld. In dit spel speel je met maximaal vier vrienden als een van de tientallen bros.

Je neemt het op tegen verschillende terroristen. Probeer alleen of met vrienden een lange kettingreactie van aanvallen te maken waardoor je de tegenstander helemaal buiten spel zet. Het spel zal verschillende spelmodi bevatten. Ook zit er een mogelijkheid in om je eigen speelwerelden te ontwerpen en hier uiteindelijk ten strijde te trekken.

In onderstaande trailer kan je vast een idee krijgen van wat het spel te bieden heeft. Ben je enthousiast geworden? Je zal nog een kleine drie weken moeten wachten voordat dit spel in de eShop te vinden is. Deel tot die tijd je enthousiasme in de reacties of op het forum!

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie