Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mega Kangaskhan & Mega Gyarados staan centraal in nieuwe Pokémon: Let’s Go trailer

Pokémon Let's Go
Nintendo toont nieuwe beelden van de aankomende Switch-games Pokémon: Let’s Go, Pikachu / Eevee.

Nintendo toont nieuwe beelden van de aankomende Switch-games Pokémon: Let’s Go, Pikachu / Eevee.

In november dit jaar kunnen we aan de slag met twee nieuwe Pokémon-games op de Switch en in een nieuw verschenen trailer zien we nu Mega Kangaskhan & Mega Gyarados voorbij komen. In deze nieuwe games ligt de nadruk veel meer op het vangen van Pokémon. De titels zijn spin-offs met duidelijk minder aanwezige RPG-elementen. De Pokémon Let’s Go!-games hebben op verschillende punten veel gemeen met de smartphone-titel Pokémon GO. De nieuwe  beelden zie je hieronder.