Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Snake Pass krijgt fysieke release

Snake Pass
Bijna anderhalf jaar na de release in de eShop wordt een fysieke versie onthuld

Bijna anderhalf jaar na de release in de eShop wordt een fysieke versie onthuld. 

Dat maakte Sumo Digital bekend. De studio zal hiervoor samenwerken met Super Rare Games. Meer informatie en een releasedatum volgen later dit jaar. Snake Pass is een 3D puzzelgame waarin je de controle krijgt over een slang. Het is de bedoeling om in verschillende parkoersen het einde te halen, maar dat gaat natuurlijk niet zomaar. Het spel kwam meer dan een jaar geleden voor verschillende platformen uit, waaronder de Nintendo Switch. Gamers kunnen de game sinds 29 maart downloaden in de eShop. Zou jij interesse hebben in een fysieke versie?