Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe trailer Another Sight

Deze surrealistische fantasy adventure game komt later dit jaar naar de Switch

Deze surrealistische fantasy adventure game komt later dit jaar naar de Switch

Een nieuwe trailer is verschenen van Another Sight, een fantasy adventure met steampunk elementen. De trailer is verschenen om de release datum  voor PC aan te kondigen, de release datum voor de Switch volgt later dit jaar. De trailer kun je hieronder bekijken.

In Another Sight speel je twee personages, Kit: een dappere tiener die haar zicht verliest wanneer de ondergrondse tunnel die ze aan het ontdekken was instort, en Hodge: een mysterieuze rood-harige kat die ze in het donker ontmoet. Ze zullen samen moeten werken tijdens hun reis door het onbekende, een avontuur waarbij hun unieke vaardigheden op de proef gesteld worden tijdens het doorkruisen van het vreemde, surrealistische landschap.