Nintendo Labo genomineerd voor speelgoed van het jaar

En jij kan binnenkort je stem uitbrengen.

Onder het motto bouwen en spelen tegelijk bracht Nintendo vorig jaar Nintendo Labo op de markt. Het is zoals Nintendo het zelf omschrijft ‘een gloednieuwe spelervaring voor de Nintendo Switch’ waarbij je bouwwerken van karton in elkaar kunt zetten om er vervolgens mee te gaan spelen op de Nintendo Switch. En dat Nintendo hiermee iets unieks op de markt heeft gebracht blijkt wel uit het feit dat de jury van de jaarlijkse verkiezingen speelgoed van het jaar Nintendo Labo hiervoor hebben genomineerd. Het betreft hier speelgoed van het Jaar 2018 in de categorie 10 en 11 jaar.

Tot nu toe is Nintendo Labo alleen genomineerd. Welk product uiteindelijk echt verkozen wordt tot speelgoed van het jaar kunnen consumenten bepalen welke tussen 5 september en 4 november kunnen stemmen. Stemmen doe je via de website van Speelgoed van het Jaar. Ga jij ook jouw stem uitbrengen?

2 gedachten over “Nintendo Labo genomineerd voor speelgoed van het jaar

 • 17/08/2018 om 12:33
  Permalink

  Hoe als computergame company van karton een geniale merge met je producten te maken? Nou kijk maar naar Nintendo! Ik bedoel ik hou ook van bordspellen, maar dit is echt out of de box denken. Of using a box misschien 🤔.

 • 17/08/2018 om 13:26
  Permalink

  Nintendo maakte vroeger voor dat ze games gingen maken al speelgoed.
  En hiermee laten ze zien dat ze dat nog steeds heel goed kunnen. 😀

Geef een reactie