Nieuwe gameplaybeelden Pokémon Let’s Go Pikachu & Eevee

Wat zal er deze keer te zien zijn? Nieuwe…. Pokémon misschien? Lees het hier!

We moeten nog een paar maanden wachten tot Pokémon Let’s Go Pikachu & Eevee uitkomt in Europa. Echter zijn er nog mensen die twijfelen of ze de games willen halen omdat ze niet zeker weten wat ze nu eigenlijk moeten verwachten. Voor die mensen heb ik goed nieuws! : Nintendo Japan heeft op hun Youtube-kanaal vijf nieuwe gameplaybeelden van de nieuwe games uitgebracht. Helaas zijn de videos minder dan 30-seconden lang, dus zie het meer als vijf kleine ”sneak peeks”. Zo zie je in een video hoe Magikarp splashed voor zijn leven, Taurus hyperbeam gebruikt en nog veel meer. Zoals gewoonlijk kun je deze ”sneak peeks” hieronder bekijken, veel kijkplezier!.

Ga jij Pokémon Let’s Go Pikachu / Eevee halen? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

4 gedachten over “Nieuwe gameplaybeelden Pokémon Let’s Go Pikachu & Eevee

Geef een reactie