Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Blizzard: Overwatch op de Switch is mogelijk, Starcraft 2 minder waarschijnlijk

Is de aankondiging van Diablo III het begin van iets moois?

Is de aankondiging van Diablo III het begin van iets moois?

Gisteren werd bekend dat Diablo III: Eternal Collection naar de Nintendo Switch komt. Blizzard brengt hiermee na een lange tijd weer een spel naar een Nintendo-console. Hiermee wordt de kans op andere titels van Blizzard wellicht ook groter. De website Gamespot vroeg daarom aan Blizzard’s senior producer Pete Stilwell of ze plannen hebben om meer spellen naar de hybride console te brengen.

Pete Stilwell liet daarop weten dat het ontwikkelen van Diablo voor de Switch een mooie kans is om met systeem te leren kennen. In de toekomst zou een spel als Overwatch op de Switch eventueel ook mogelijk zijn volgens hem. Starcraft, een andere game van Blizzard, echter niet aangezien de gameplay dan teveel zou moeten veranderen doordat het spel met name met muis en keyboard wordt bestuurd. Overwatch op de Switch zou volgens hem echter wel mogelijk zijn. Zou jij Overwatch graag op de Switch zien?

Yes, it is feasible…Anything is within the realm of possibility…Our team was given the task to work on this. If Team 4 picks up that endeavour, that’s on them. As of right now Diablo is our only focus on Switch.