Little Dragons Cafe krijgt Europese releasedatum

Eindelijk! Little Dragons Cafe is bijna uit! …. of toch niet?

Little Dragons Cafe zal in minder dan twee weken uitkomen op de Switch in Amerika, maar wat betekend dit voor de Europese releasedatum? Niet veel goeds ben ik bang, want de Europese fans van het spel Little Dragons Cafe moeten nog een maandje wachten tot ze hun draken café kunnen openen.

Aksys Games is de uitgeverij die het spel in Amerika zal uitbrengen op 28 Augustus, echter brengt de uitgeverij Rising Star Games het spel pas op 21 September uit in Europa.

Ga jij je eigen draken café openen op 21 September? Laat het ons weten in de reacties!

 

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Eén gedachte over “Little Dragons Cafe krijgt Europese releasedatum

Geef een reactie