Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Gerucht] New Super Mario Bros. U komt naar de Switch

Nog een Wii U-klassieker maakt de overstap.

Nog een Wii U-klassieker maakt de overstap.

Het afgelopen anderhalf jaar hebben verschillende Wii U-titels een port naar de Nintendo Switch gekregen. Donkey Kong Country: Tropical Freeze, Hyrule Warriors en Mario Kart 8 zijn enkele voorbeelden, maar Comicbook.com moeten geloven, blijft het daar niet bij. De website claimt dat New Super Mario Bros. U – de eerste mainline Mario-titel van de Wii U – binnenkort op de Switch zal verschijnen.

Er waren klaarblijkelijke al wat geruchten rond een mogelijke port vóór E3 2018, en de bronnen van de site die verbonden zijn met Nintendo of Europe zeggen dat een release er echt aan zit te komen. Deze bronnen hebben volgens de site in het verleden ook juiste informatie over Mario + Rabbids Kingdom Battle gegeven.

Naast New Super Mario Bros. U zou het pakket ook de DLC van New Super Luigi U bevatten, alsmede mogelijk nieuwe content. Wat de precieze naam van de port zou worden of wanneer hij uitkomt, is nog niet bekend.

Bron / Via