Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

The Walking Dead: The Final Season footage verschenen

The Walking Dead: The Final Season
Het laatste hoofdstuk in deze spannende serie is begonnen.

Het laatste hoofdstuk van The Walking Dead is begonnen.

Maandag verscheen de eerste episode van The Walking Dead: The Final Season. In dit allerlaatste seizoen zal de verhaallijn ten einde lopen. Gelukkig hebben we in dit seizoen vier verschillende episodes waarvan de eerste nu is verschenen. De overige drie delen staan gepland voor het einde van 2018.

The Telltale spellen kenmerken zich door hun eigenaardige stijl en het uitbrengen van een spel in losse delen. Voor sommige mensen zorgt dit ervoor dat ze langer geïnteresseerd blijven in een spel terwijl andere mensen er juist last van hebben een spel niet in een keer uit te kunnen spelen. Gelukkig kunnen Switch-bezitters nu aan het laatste deel gaan beginnen, wil je het complete laatste seizoen in een keer spelen dan zal je nog moeten wachten tot december.

In onderstaande video zijn verschillende gameplay beelden van dit spel te zien.

Vind jij het een goede eigenschap dat spellen in losse episodes uitgebracht worden of zie je liever het complete verhaal in een keer verschijnen? Laat het ons weten in de reacties.