Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe beelden Flood of Light

Nieuwe beelden van dit spel dat volgende week in de eShop verschijnt.

Het is al weer twee maanden geleden dat Flood of Light aangekondigd werd voor de Nintendo Switch. Vandaag kregen we, net op tijd voor de lancering, nog wat nieuwe beelden. 

Flood of Light is een Chinese indie die volgende week donderdag (23 augustus) uit zal komen in de Nintendo eShop. In dit puzzelspel speel je als mysterieus meisje dat aankomt in een onderwater gelopen stad. Zoals in de meeste spellen is het jouw taak om de wereld te redden. In dit geval doe je dat door het water terug naar de zee te krijgen.

Dit doe je door controle uit te oefen op het licht. Door dit licht te beïnvloeden zal je ook het waterpeil kunnen veranderen. Zo navigeer je door de verschillende puzzels. In het totaal zitten er 10 hoofdstukken in het spel met daarin samen 60 verschillende levels. Naast het doorlopen van de levels kan je er ook voor kiezen om alle verzamelobjecten in het spel te gaan zoeken. Kan je al deze objecten van een hoofdstuk vinden dan speel je een speciale stempel in je hoofdstuk.

Flood of Light komt volgende week donderdag uit in de Nintendo eShop. Bekijk hieronder vast de eerste 30 gameplay minuten van het spel.