Forbes lekt Diablo III voor Switch

Een hardnekkig gerucht wordt door Forbes bevestigd, officiële aankondiging komt morgen.

In een (nu verwijderd) bericht van Forbes is onthuld dat het gerucht van Diablo III voor de Switch waar is. De Eternal Collection zal net als de PS4 en Xbox tegenhangers niet alleen de basisgame bevatten maar, ook de Rise of the Necromancer en Reaper of Souls uitbreidingen.

Daarnaast zullen er verschillende multiplayer mogelijkheden zijn. Zo kan je lokale co-op doen op één Switch, lokale co-op met vier Switch consoles en als laatste is het mogelijk om online te spelen. Dit kan nog gecombineerd worden met lokale co-op.

Voor Nintendo fans zijn er nog een leuke extras toegevoegd dat je jezelf zal kunnen verkleden als Ganondorf. Dit complete pakket moet nog dit jaar verschijnen op de Switch. Verder zal de game nog een Tri-Force portret frame, een Chicken pet en cosmetische vleugels genaamd ‘Echoes of the Mask’ bevatten.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

6 gedachten over “Forbes lekt Diablo III voor Switch

 • 15/08/2018 om 23:34
  Permalink

  Tsja, toptitel in zijn tijd, maar of dit de games nu zijn waar de switch mee overspoeld moet worden.

  Weer een luie poging om snel mee te profiteren van het succes van de switch.

  • 16/08/2018 om 00:45
   Permalink

   Naja luie poging wil ik het niet noemen, PS4 en Xbox hebben ook nog maar sinds kort de Eternal Collection gekregen 🙂

 • 16/08/2018 om 00:17
  Permalink

  Een categorie Skyrim, beetje overbodig aangezien je deze game vast al gespeeld hebt als je dat ooit van plan was.
  Maar is en blijft wel een goed spel waar je veel tijd in kan stoppen en waar de Switch versie je misschien overhaalt om er een tweede keer aan te beginnen.

  Maar persoonlijk ga ik niet mn geld twee keer uitgeven (al kreeg ik Diablo3 destijds gratis)

 • 16/08/2018 om 12:42
  Permalink

  Ik vind dit toch wel een positieve ontwikkeling. Sowieso het feit dat blizzard nu iets ontwikkelt voor de switch. Meer support is altijd goed! Daarnaast is het ook een spel waar ik erg naar uitkeek maar nooit eerder gespeeld heb, laat maar komen dus!

Geef een reactie