Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Forbes lekt Diablo III voor Switch

Een hardnekkig gerucht wordt door Forbes bevestigd, officiële aankondiging komt morgen.

Een hardnekkig gerucht wordt door Forbes bevestigd, officiële aankondiging komt morgen.

In een (nu verwijderd) bericht van Forbes is onthuld dat het gerucht van Diablo III voor de Switch waar is. De Eternal Collection zal net als de PS4 en Xbox tegenhangers niet alleen de basisgame bevatten maar, ook de Rise of the Necromancer en Reaper of Souls uitbreidingen.

Daarnaast zullen er verschillende multiplayer mogelijkheden zijn. Zo kan je lokale co-op doen op één Switch, lokale co-op met vier Switch consoles en als laatste is het mogelijk om online te spelen. Dit kan nog gecombineerd worden met lokale co-op.

Voor Nintendo fans zijn er nog een leuke extras toegevoegd dat je jezelf zal kunnen verkleden als Ganondorf. Dit complete pakket moet nog dit jaar verschijnen op de Switch. Verder zal de game nog een Tri-Force portret frame, een Chicken pet en cosmetische vleugels genaamd ‘Echoes of the Mask’ bevatten.