Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Overcooked 2 krijgt New Game+ modus

Speel het gehele spel nog een keer door met een extra uitdaging!

Speel alle 45 levels van Overcooked nog keer door met een extra uitdaging!

Een week geleden verscheen Overcooked 2 (zie review), het vervolg op het immens populaire Overcooked. Ook dit tweede deel werd ontzettend goed ontvangen. Voor Team17, de uitgever van dit vervolg was dit genoeg reden om nog wat extra aandacht in dit spel te stoppen.

Vandaag maakte het ontwikkelteam bekend dat er een update aan gaat komen die een “New Game+” toevoegt. In deze modus zal je het gehele spel nog een keer kunnen doorlopen maar dan op een hogere moeilijkheidsgraad.

Deze modus is dan ook alleen weggelegd voor de echte drie sterren chefs die het gehele spel al uitgespeeld hebben en op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. In welke vorm we deze uitdaging kunnen verwachten is nog niet bekend. Zodra de release van deze modus dichterbij komt zal er meer informatie vrijgegeven worden.

Waneer de modus uit komt is ook nog niet bekend gemaakt. Voor nu moet je je dus nog even vermaken met de normale versie van Overcooked (2). Heb jij dit spel al gespeeld? Laat het ons weten in de reacties.