Eerste screenshot Super Mario Bros. 3 van Nintendo Switch Online

Abonnees kunnen hun Tanooki-kostuums weer uit de 8-bit kast halen.

Volgende maand lanceert Nintendo Switch Online dan eindelijk na een aantal vertragingen. Een van de extra’s waar abonnees gebruik van kunnen maken is een alsmaar groeiende bibliotheek van NES-games. Een van de titels die hier op gaat verschijnen is Super Mario Bros. 3, bekend van de introductie van vele nieuwe power-ups, verschillende vijanden en de Koopalings.

Nintendo heeft vandaag een eerste screenshot geplaatst van Super Mario Bros. 3 zoals het te spelen is op Nintendo Switch Online. Er zijn geen gekke dingen te zien, de game ziet er precies uit zoals we hem herinneren. We zien wel de randen aan de zijkanten van het scherm die gebruikt gaan worden bij het spelen van de games, waarbij duidelijk is aangegeven wie speler 1 is. Met Nintendo Switch Online is het mogelijk de game voor het eerst in online multiplayer te spelen.

Nintendo Switch Online lanceert midden september. 

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van gaming, met een voorliefde voor Nintendo. Er zijn maar weinig gameseries van Nintendo die ik niet gespeeld heb. Vroeger was ik een en al platform/adventure-games, nu heb ik een lichte voorkeur voor RPG's.

5 gedachten over “Eerste screenshot Super Mario Bros. 3 van Nintendo Switch Online

Geef een reactie