Fall of Light: Darkest Edition op 23 augustus naar de Switch

Ga op zoek naar de laatste plek op aarde die in aanraking komt met zonlicht.

Fall of Light: Darkest Edition werd onlangs aangekondigd voor onder andere de Nintendo Switch. Nu is ook de releasedatum bekend geworden. Fall of Light: Darkest Edition zal op 23 augustus voor de hybride console van Nintendo verschijnen. De game verscheen in 2017 al op Steam en deze nieuwe versie bevat naast de originele content ook nieuwe kerkers, vijanden en wapens.

Fall of Light is een verhaalgedreven dungeon-crawler die zich afspeelt in een wereld die wordt overheerst door het donker. Je neemt de rol op je van oude krijger die zijn dochter meeneemt naar het laatste plekje op aarde met zonlicht. Alleen samen zullen ze sterk genoeg zijn om de velen vijanden te verslaan. Fall of Light: Darkest Edition zal verder ook naar de PS4 en Xbox One komen.

Geef een reactie