Ontwikkelaars Rage 2 kijken naar mogelijkheid Switch versie

Bethesda ziet de Switch wel zitten!

Bethesda brengt steeds meer games naar de Switch. Eerder deze week leerde we bijvoorbeeld nog dat Doom Eternal, het nieuwste telg van de Doom franchise, ook naar de Switch zal komen. Dat niet alleen, het lijkt erop dat de release hiervan tegelijkertijd is met andere consoles, iets wat momenteel nog niet vaak voorkomt.

Een andere game op de planning voor Bethesda is Rage 2. De consoles die een release van Rage 2 krijgen zijn al aangekondigd, en alhoewel de Switch daar niet tussen staat kan daar verandering in komen. In een interview met id Software’s Tim Willits werd verteld dat het team aan het kijken is naar de mogelijkheid om de game naar de Switch te brengen. Hij zei hierover het volgende:

“We’re looking at the tech on that right now, and we’re still evaluating that. We stream everything, and we’re just looking… because everything is open, everything’s available, so there’s no level loads. We are looking at that now, but we don’t know.”

Rage 2 is een open world first person shooter en de opvolger van Rage in 2010. Zou jij graag zo’n game op de Switch willen zien? We houden je in ieder geval op de hoogte!

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

3 gedachten over “Ontwikkelaars Rage 2 kijken naar mogelijkheid Switch versie

Geef een reactie