Nieuwe trailer Light Fingers

Het bord-kaart spel voor meerdere spelers komt er nog altijd aan!

Light Fingers werd vorig jaar aangekondigd tijdens de Nindie Summer Showcase, maar sindsdien is het behoorlijk stil gebleven rond deze game. Ze hebben het echter nog niet opgegeven en om dat te bewijzen is er een nieuwe trailer vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken.

Light Fingers is een bordspel waarin elke keer een nieuw bord gegenereerd wordt, waarop tot op 4 spelers proberen zo veel mogelijk buit te verzamelen. Één speler rent door een kerker terwijl andere door middel van speciale kaarten en vallen proberen je vooruitgang tegen te houden. Het is nog niet duidelijk wanneer de game precies zijn release ziet; de game stond gepland voor begin dit jaar, maar is inmiddels gewijzigd naar 2018.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie