Monopoly Mario Kart in Nintendo Minute

Speel je favoriete race-game op een bordspel!

In een splinternieuwe aflevering van Nintendo Minute nemen de presentatoren, Kitt en Krysta, de kijkers mee naar een speelsessie van Monopoly Gamer: Mario Kart. Tijdens de speelsessie worden zij vergezeld door twee gasten die samen de speelsessie tot een hoogtepunt leiden.  De Mario Kart-editie van Monopoly laat je spelen met Mario, Luigi, Peach en Toad, maar die kan worden aangevuld met boosterpacks. De iconische straten maken plaats herkenbare banen uit de Mario Kart-serie. Hoe dat eruit ziet kan je in de onderstaande video bewonderen.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

2 gedachten over “Monopoly Mario Kart in Nintendo Minute

Geef een reactie