Legendary Fishing voorzien van nieuwe informatie

Twee maanden terug werd Legendary Fishing geclassificeerd in Zuid-Korea. Door de webwinkel Amazon weten we nu wat meer te vertellen over dit aankomende visspel voor de Nintendo Switch. 

Het visspel zal drie verschillende modi bevatten. Zo is er een carrière modus waarin het je doel is een naam op te bouwen binnen de viswereld. Als je de 80 missies in het spel doorloopt stijg je van groentje tot ware visheld. Of, zoals ze dat in deze titel graag noemen, een legendary fisher! Het doorlopen van deze missies maakt je niet alleen een erkend visser, je speelt er ook van alles mee vrij. Zo krijg je toegang tot 10 verschillende visgebieden.

Daarnaast is er een multispeler stand. Zo kan je met maximaal vier spelers tegelijk gaan vissen. Strijd met elkaar om de mooiste, grootste of meest zeldzame vis. Wat de derde modus in de game is kunnen we helaas nog niet opmaken uit de beschrijving op Amazon.

Naast de klassieke controls kan het spel ook gespeeld worden met bewegingsbesturing. Wanneer Legendary Fishing uitkomt is nog niet bekend maar Amazon heeft de releasedatum van het spel op 18 september gezet. Zodra er een officiële releasedatum bekend is zullen we deze op Daily Nintendo publiceren.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie