WarioWare Gold krijgt accolades trailer

Hoe wordt de game ontvangen door de media?

WarioWare Gold ligt inmiddels ruim een week in de winkels voor de Nintendo Switch en de Nintendo 3DS. Nintendo heeft nu een accolades trailer online gezet welke laat zien hoe het spel wordt ontvangen door de media. De trailer is hieronder te bewonderen. Ben jij inmiddels al aan de slag gegaan met alle knotsgekke microgames van WarioWare Gold?

2 gedachten over “WarioWare Gold krijgt accolades trailer

  • 11/08/2018 om 22:45
    Permalink

    Ik ben zo blij dat ik in deze tijd deze aardbol deel met Japanners. Deze mensen denken dusdanig out of the box dat ze niet alleen geniale consoles produceren die vaak hun tijd ver vooruit zijn; (S)NES/N64/(3)DS/Wii/Switch, maar ook knotsgekke games zoals deze, die ondanks, of misschien juist daardoor, toch vermakelijk zijn.

    De eerste Wario Ware was destijds een weg die ingeslagen was, die ik niet begreep en niet leuk vond, tot ik het ging spelen! En de trailers van deze nieuwe geven mij exact dat gevoel weer. Waarom wil ik dit zo ontzettend graag spelen!!??

Geef een reactie