Toad’s hoed is verkrijgbaar in Animal Crossing: Pocket Camp

Alle spelers ontvangen deze bekende hoed als cadeau in hun brievenbus!

Animal Crossing: Pocket Camp heeft sinds gisteren een nieuw special bonus-item beschikbaar voor iedereen. Tot 10 septembers ontvangen spelers deze speciale Toad-hoed in hun brievenbus. Deze hoed is vrijgegeven ter ere van de release van Captain Toad: Treasure Tracker op de Nintendo Switch en 3DS. Ga jij deze hoed dragen? Zo maak jij namelijk ook deel uit van de Toad Brigade!

 

 

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

2 gedachten over “Toad’s hoed is verkrijgbaar in Animal Crossing: Pocket Camp

Geef een reactie