Tap Battle: Illusory Dungeon ‘Festival of Heroes’ nu live in Fire Emblem Heroes

Speel deze rhythm game en verdien een boel beloningen!

Vanaf vandaag tot 9 september kun je in Fire Emblem Heroes weer de Tap Battle spelen. Dit is een evenement waarin een grote hoeveelheid aan rhythm game-stages te spelen zijn. De muziektracks zijn uiteraard afkomstig uit de Fire Emblem-serie. Hiermee kun je diverse beloningen verdienen, waaronder orbs, kristallen en arena-medailles. Ook zijn er vanaf 14 augustus diverse quests beschikbaar die in het teken staan van de tap battle.

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Eén gedachte over “Tap Battle: Illusory Dungeon ‘Festival of Heroes’ nu live in Fire Emblem Heroes

Geef een reactie