Pokemon Quest Mobile haalt meer dan 8 miljoen dollar binnen in eerste maand

Dit blijkt uit statistieken vrijgegeven door Sensor Tower.

Uit dezelfde statistieken blijkt dat de meeste omzet afkomstig is uit Japan, met maar liefst 34%. De twee andere regio’s waar de meeste omzet vandaan komt zijn de Verenigde Staten (24%) en Zuid-Korea (12%). De grootste hoeveelheid van het verworven geld lijkt afkomstig te zijn van iOS-platformen (66%). Android-platformen zijn verantwoordelijk voor 44% van de omzet. Het is tevens noemenswaardig dat het spel dagelijks op beide platformen zo’n 30.000 dollar binnenhaalt. Pokemon Quest doet het dus erg goed op mobiele platformen! Inmiddels is de game al op 8 miljoen accounts geïnstalleerd.

 

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

2 gedachten over “Pokemon Quest Mobile haalt meer dan 8 miljoen dollar binnen in eerste maand

Geef een reactie