Fortnite meest gedownloade spel in juli

Vandaag maakte Nintendo bekend welke spellen er in juli erg populair waren. Er is een top 30 samengesteld van meest gedownloade spellen. Het gaat hierbij enkel om downloads uit de Amerikaanse eShop. 

Het zal velen niet verrassen dat Fortnite bovenaan de lijst staat. Dit spel is, zeker onder jongeren, ontzettend populair. Daar komt nog eens bij dat het gratis te downloaden is. Tussen deze downloads zullen vast mensen zitten die het gedownload hebben en na een of twee potjes weer verwijderd hebben.

Kijken we naar de rest van de top 10 dan zien we ook daar weinig verrassende games. Octopath Traveler, staat op plek twee. Nadat dit spel overal uitverkocht was raadde ontwikkelaar Square Enix de spelers aan om het spel digitaal te downloaden. Op de derde plaats staat de populaire indie titel Hollow Knight.

Verder staan Zelda en Splatoon 2 beide nog in de top 10 terwijl deze spellen al ruim een jaar uit zijn. Ook Sonic Mania is weer wat gestegen in de ranglijst, dit komt waarschijnlijk door de nieuwe update die half juli uit is gebracht.

Helemaal onder aan de lijst vinden we Overcooked 2 terug. Een opvallende titel omdat dit spel pas een week later uitkwam. Het gaat hierbij dus enkel om de vooruitbestellingen. Aangezien dit spel een mooie review kreeg op Daily Nintendo, verwachten we dit spel de komende maand nog een stuk hoger in de ranglijst!

De gehele top 30:

1. Fortnite
2. Octopath Traveler
3. Hollow Knight
4. Minecraft
5. Enter the Gungeon
6. Zelda: Breath of the Wild
7. Splatoon 2
8. Sonic Mania
9. Mario Tennis Aces
10. Rocket League
11. Stardew Valley
12. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
13. Mega Man X Legacy Collection
14. Captain Toad: Treasure Tracker
15. Mario Kart 8 Deluxe
16. Fallout Shelter
17. Arcade Archives Vs. Super Mario Bros.
18. Dead Cells
19. Overcooked: Special Edition
20. Pokemon Quest
21. FIFA 18
22. Paladins
23. Mega Man X Legacy Collection 2
24. Super Mario Odyssey
25. Pocket Rumble
26. Mario + Rabbids Kingdom Battle
27. Wizard of Legend
28. Ys VIII
29. Xenoblade Chronicles 2
30. Overcooked 2

Zie jij op deze lijst nog een verrassende titel staan? Laat ons weten waarom je deze game niet zo hoog/laag verwacht had in de reacties!

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

3 gedachten over “Fortnite meest gedownloade spel in juli

Geef een reactie