Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo Switch Online komt in de tweede helft van september

De nieuwe online service voor de Nintendo Switch lijkt er nu dan toch echt aan te komen. 

De nieuwe online service voor de Nintendo Switch lijkt er nu dan toch echt aan te komen.

Al sinds de lancering van de Nintendo Switch is bekend dat er een betaalde online service aan zit te komen. Tot nu toe werd deze telkens uitgesteld maar inmiddels heeft Nintendo aangegeven dat de online service in de tweede helft van september online moet gaan. Veel meer details zijn nog niet vrijgegeven. Met Nintendo Switch Online kunnen Switch-gebruikers tegen betaling online spelen. Daarnaast biedt de service opslag mogelijkheden in de cloud, exclusieve aanbiedingen en toegang tot NES-klassiekers met online opties. Een exacte datum moet nog volgen.