Nintendo Switch Online komt in de tweede helft van september

De nieuwe online service voor de Nintendo Switch lijkt er nu dan toch echt aan te komen.

Al sinds de lancering van de Nintendo Switch is bekend dat er een betaalde online service aan zit te komen. Tot nu toe werd deze telkens uitgesteld maar inmiddels heeft Nintendo aangegeven dat de online service in de tweede helft van september online moet gaan. Veel meer details zijn nog niet vrijgegeven. Met Nintendo Switch Online kunnen Switch-gebruikers tegen betaling online spelen. Daarnaast biedt de service opslag mogelijkheden in de cloud, exclusieve aanbiedingen en toegang tot NES-klassiekers met online opties. Een exacte datum moet nog volgen.

7 gedachten over “Nintendo Switch Online komt in de tweede helft van september

 • 10/08/2018 om 09:50
  Permalink

  Het gaat nu natuurlijk wel om de Nintendo Switch, maar is er niet een kans dat er ook een 3ds online komt? (Zal ik niet leuk vinden hahaha)

 • 10/08/2018 om 12:31
  Permalink

  We zitten al bijna midden augustus en Nintendo heeft nog steeds geen exacte releasedatum voor de online abo? Dat betekent dus simpelweg dat het nog steeds niet op rit is. Wat is dat toch met Nintendo en online functionaliteit? Zal me dan ook niets verbazen als het wederom wordt uitgesteld of dat het wel volgende maand uitkomt en het niet optimaal werkt of features niet aanwezig zijn.

 • 11/08/2018 om 16:44
  Permalink

  Ben benieuwd naar de NES titels en speciale aanbiedingen. Online spel ik namelijk nog niet zo veel, maar zou het wel fijn vinden mijn save games te kunnen backuppen

Geef een reactie