Doom Eternal komt naar de Switch

Dit maakte Bethesda vandaag bekend.

Net zoals bij de vorige delen zal Panic Button aan de slag gaan met Doom Eternal, dit is door Bethesda bekend gemaakt tijdens de QuakeCon. Om dit te vieren is er direct ook wat footage van de game gedeeld, deze kun je uiteraard hieronder bekijken. Doom Eternal biedt opnieuw de snelle actie waar de serie bekend om staat. In dit nieuwe deel krijgen onder andere vijanden een nieuw design en kun je de campaign van andere spelers binnenvallen.

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

6 gedachten over “Doom Eternal komt naar de Switch

Geef een reactie