Steep komt officieel niet meer naar de Switch

Een van de eerste aankondigingen van de Switch zal nu niet meer verschijnen.

Na de oorspronkelijke aankondiging tijdens de Switch-onthulling heeft Ubisoft eigenlijk niks meer laten weten over deze wintersport-game. We hoorden  alleen af en toe een reactie op een evenement dat het spel nog wel in ontwikkeling zou zijn. Vandaag heeft het officiële Steep Twitterkanaal bekend gemaakt dat ze de ontwikkeling van Steep op de Switch stop hebben gezet. Het nieuws werd bekend nadat een gebruiker aan het account vroeg hoe ver de ontwikkeling was.

Jorden

Ik ben 21 jaar en sinds de N64 een Nintendo gamer in hart en nieren. Je kan mij bereiken via Twitter, Facebook, Google+, Youtube (https://www.youtube.com/user/MrJordenBakker) en Mail (jorden1506dailynintendo@gmail.com)

2 gedachten over “Steep komt officieel niet meer naar de Switch

Geef een reactie