Defunct komt volgende maand naar Nintendo Switch

SOEDESCO heeft vandaag aangekondigd dat Defunct volgende maand verschijnt op Nintendo Switch. 

Defunct verscheen begin 2016 al voor onder andere de PlayStation 4 en Xbox One, maar komt nu 2 jaar later ook naar de Nintendo Switch. Defunct is een adventure game, snelheid en een interessante wereld staan centraal in dit spel. Je kruipt in dit spel in de rol van een kapotte robot die uit een vrachtschip is gevallen en is neergekomen op een post-apocalyptische aarde vol robots. Je bent uitgerust met een gravitatiemotor die je helpt om snelheid te maken.

Defunct verschijnt op 13 september voor Nintendo Switch.

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

Geef een reactie