[SSBU Direct] Squad Strike & Smashdown nieuwe spelmodus in Smash

Een aantal nieuwe spelmodussen zijn aangekondigd in de Nintendo Direct van vandaag, waaronder Squad Strike en Smashdown. Maar dat is nog niet alles!

Naast de vele nieuwe personages en levels zijn er ook een aantal nieuwe manieren van spelen aangekondigd in de SSBU direct. Naast de klassieke Classic mode, de single player campaign waarin je het opneemt tegen een specifiek aantal tegenstanders, zullen we straks Squad Strike, Smash Down en Tourney kunnen spelen. Hieronder kun je lezen wat dat precies inhoud.

Squad Strike
Squad Strike is een vecht mode waarin er een 5-tegen-5 of 3-tegen-3 eliminatie spel gespeeld wordt. Elke speler kiest drie of vijf vechters waarna ze het uitvechten om te zien wie de winnaar is. Het kan echter ook met meerdere personen gespeeld worden.

Smashdown
In Smashdown worden de vechters van het vorige potje weggenomen van het roster, totdat alle vechters geweest zijn. Je wordt zo geforceerd om elke beurt een nieuwe vechter te kiezen. Spelers die veel verschillende personages kunnen spelen zullen dit vast en zeker leuk gaan vinden!

Tourney
In Tourney mode is het mogelijk om een tournament op te zetten. Kies het aantal spelers ( tot op 32 spelers kunnen meedoen!) en de game maakt zelf een tournament rooster met wie tegen wie moet vechten.

Training
En ook de training mode is veranderd. In de training mode speel je op een speciale stage, waarin de achtergrond bestaat uit een grid. Hierdoor kun je makkelijk leren hoe ver je aanvallen precies reiken. Ook kun je oefenen met lanceringen door hiervoor hulplijnen aan te zetten. Verschillende lijnen laten dan zie hoever je tegenstander wegvliegt bij een aanval op 0 en 100% damage.

De video uit de direct kun je hieronder bekijken.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

5 gedachten over “[SSBU Direct] Squad Strike & Smashdown nieuwe spelmodus in Smash

Geef een reactie