[SSBU Direct] Simon & Richter Belmont nieuwe personages in Smash

Het Castlevania universum komt meedoen!

Tijdens de Super Smash Ultimate van vandaag is Simon Belmont als nieuwe vechter aangekondigd. De direct begon met een video waarin je Luigi met zijn stofzuiger in een landhuis ziet rondlopen, waar hij helaas niet opkan tegen alle spoken die daar rondspoken. Op het laatste moment komt Simon echter tot zijn redding, en red hij Luigi met zijn vertrouwde zweep, kruizen en heilig water.

Dat zijn overigens ook de wapens die hij in Super Smash Bros. Ultimate zal gaan gebruiken. Vooral zijn zweep is hierbij belangrijk, zo heeft hij volgens de direct de verst-reikende melee aanval. Het is trouwens niet het enige personage uit Castlevania dat komt meedoen, ook Richter Bellmont zal in Super Smash Ultimate te spelen zijn. Hij is een echo fighter van Simon, wat betekent dat hij dezelfde moveset heeft als Simon, maar zijn eigen animaties en voiceacting. En ook Alucard maakt een verschijning, hij is een nieuwe assist trophy.

En daar houdt het niet mee op. Castlevania krijgt zijn eigen stage, Dracula’s Castle, die omschreven wordt als “de donkerste Super Smash stage”. Verschillende monsters kunnen op deze stage verschijnen om je leven moeilijker te maken, zelfs Dracula zelf. De direct geeft aan dat er bepaalde omstandigheden zijn waaronder Dracula verschijnt, al wordt er niet verteld wat deze zijn. Daarnaast verschijnen er 34 muzieknummers uit CastleVania in Smash Ultimate.

Hieronder kun je de reveal en een overview van de stage & Allucard assist trophy bekijken.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “[SSBU Direct] Simon & Richter Belmont nieuwe personages in Smash

Geef een reactie