[SSBU Direct] Nieuwe levels in Super Smash Bros. Ulitmate aangekondigd

De werelden kunnen bovendien ook veranderen tijdens het gevecht.

Het overgrote deel van de levels in Super Smash Bros. Ultimate zijn de bekende stages die we allemaal kennen van de eerdere Smash Bros-titels. Tijdens de speciale Direct over Super Smash Bros. Ultimate zijn er echter ook een aantal nieuwe levels bekend gemaakt. Zo kun je in het nieuwste deel het kasteel van Dracula uit Castlevania betreden en heb je toegang tot het stadhuis uit Super Mario Odyssey. In totaal zijn er meer dan 100 afzonderlijke levels. Iedere level heeft daarnaast ook zowel een Omega- en Slagveld-versie waardoor er vanaf het begin dat je de game kunt spelen ruim 300 levels bespeelbaar zullen zijn!

Alle levels kunnen gebruikt worden voor gevechten tot acht spelers en bieden de mogelijkheid om levelgevaren uit te zetten. Om met acht personen te spelen heb je mogelijk extra accessoires nodig, deze worden apart verkocht. Tot slot zal er voor het eerst een optie bestaan om twee verschillende levels in elkaar over te laten lopen tijdens je gevecht.

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

Geef een reactie