[SSBU Direct] Echo-personages Chrom en Dark Samus aangekondigd

Tijdens de Super Smash Bros. Ultimate Direct van vandaag werden twee nieuwe Echo-personages aangekondigd: Chrom en Dark Samus.

Echo-personages zijn de eerste officiële benaming voor clones: vechters die eigenlijk dezelfde aanvallen als iemand anders hebben, maar met net iets andere statistieken, zoals snelheid, springhoogte en aanvalskracht. Eerder werden Daisy, Lucina en Dark Pit al aangekondigd als Echo-personage. De aankondiging van de personages is in onderstaande trailer nog eens te bekijken

Jordy

Ik ben Jordy en ik ben alweer 25 jaar. Nintendo series als Mario, Zelda of Fire Emblem speel ik erg graag, maar zeker ook unieke games als Earthbound en Undertale kan ik waarderen. Als moderator ben ik altijd via een PM bereikbaar bij problemen op het forum of op de site.

4 gedachten over “[SSBU Direct] Echo-personages Chrom en Dark Samus aangekondigd

Geef een reactie