Nieuwe speciale helden in Fire Emblem Heroes ‘Festival in Hoshido’

Wil je weten van welke vier helden er speciale edities zullen verschijnen? Bekijk hier de trailer!

In deze banner zijn het Xander, Ryoma, Elincia en Micaiah die een speciale uitvoering krijgen. Hun kleding en uitrusting zijn gebaseerd op natsumatsuri. Oftewel: het Japanse traditionele zomerfestival. Opvallend is ook dat alle vier de helden beschikken over de ‘dance’-actie, wat betekent dat zij een extra zet kunnen doorgeven aan een bondgenoot. De banner lanceert aankomende vrijdag, evenals de bijbehorende Paralogues waarmee je orbs kunt verdienen. Lekker feestelijk, dus! Welke festivalheld zou jij graag willen oproepen?

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Geef een reactie