[SSBU Direct] King K. Rool in Super Smash Bros. Ultimate

Dat maakte Nintendo op het nippertje bekend.

De Super Smash Bros. Direct van vanmiddag leek al afgelopen te zijn maar er kwam op het einde toch nog een addertje, of eigenlijk krokodil, onder het gras vandaan. Op het eind maakte Nintendo namelijk nog bekend dat King K. Rool in de game aanwezig zal zijn als speelbaar personage. Het bleef bij een korte presentatie van dit Donkey Kong-personage, wel is duidelijk geworden dat King K. Rool kanonskogels kan afvoeren en dat hij zijn kroon als boemerang kan gebruiken. Hieronder kun je de trailer van de aankondiging van King K. Rool bekijken.

 

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

6 gedachten over “[SSBU Direct] King K. Rool in Super Smash Bros. Ultimate

Geef een reactie