Child of Light en Valiant Hearts onderweg naar Switch

Ubisoft heeft vandaag aangekondigd dat twee van hun kleinere games naar de Nintendo Switch komen.

Zowel Child of Light als Valiant Hearts zullen nog dit jaar verschijnen op de hybride console van Nintendo. Child of Light vertelt het verhaal van Aurora. Aurora moet het koninkrijk Lemuria en haar vader redden van de Donkere Konginin. Dit met behulp van een vuurvlieg Igniculus. De gameplay bestaat voornamelijk uit een sidescrolling game met turn-based gevechten. Deze game zal op 11 oktober verschijnen.

Valiant Hearts daarintegen speelt zich af tijdens een oorlog welke gebaseerd is op de Eerste Wereldoorlog. In tegenstelling tot wat je denkt met een game over oorlog bevat deze nagenoeg geen actie, maar is het voornamelijk een puzzelgame waarin je als één van vijf personages probeert achter de vijandelijke linies te komen. Deze vijf personages zijn in eerste instantie vreemden voor elkaar, maar zijn naar elkaar gedreven door de oorlog, de speler moet tevens samenwerken met een hond. Valiant Hearts verschijnt 8 november op de Switch.

Valiant Hearts vertelt het op de Eerste Wereldoorlog-gebaseerde verhaal van vijf afzonderlijke vreemdelingen, bijeengebracht door de verschrikkingen van de oorlog, waarin vriendschap, liefde, opoffering en tragedie centraal staan. Spelers werken samen met een trouwe en sympathieke hond om puzzels op te lossen en achter vijandelijke linies te sluipen.

Jorden

Ik ben 21 jaar en sinds de N64 een Nintendo gamer in hart en nieren. Je kan mij bereiken via Twitter, Facebook, Google+, Youtube (https://www.youtube.com/user/MrJordenBakker) en Mail (jorden1506dailynintendo@gmail.com)

2 gedachten over “Child of Light en Valiant Hearts onderweg naar Switch

Geef een reactie